Thaise noedels met omeletrol

  • 2
  • 30min.
  • Hoofdgerecht
Thaise noedels met omeletrol

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 bak courgette spaghetti à 400 gram
  • 150 gram plakjes wortel
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 theelepel sesamzaadjes
  • 100 gram gesneden kastanjechampignons
  • 60 gram ongezouten cashewnoten
  • 3 eieren
  • zout
  • peper
  • zonnebloemolie

Bereiding

  1. Snijd de ui in kleine stukjes.
  2. Bak de ui in een wokpan met de sesamolie.
  3. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en hak deze fijn.
  4. Bak de rode peper mee met de ui en laat een paar minuten bakken.
  5. Hak de wortel in plakjes en voeg toe aan de pan.
  6. Voeg de gembersiroop, oestersaus en sojasaus toe aan de pan.
  7. Voeg de champignons ook toe aan de pan en laat het gerecht een paar minuten bakken.
  8. Klop de 3 eieren in een schaal en voeg een beetje zout en peper toe.
  9. Gebruik een flinke koekenpan en verhit een beetje zonnebloemolie.
  10. Schenk de geklopte eieren in de koekenpan en bak een omelet.
  11. Als de omelet aan één kan gestold is, draai de omelet dan om en bak deze kant ook lichtbruin.
  12. Voeg de courgette spaghetti toe aan de wokpan en laat deze 3 minuten meebakken.
  13. Voeg als laatst de cashewnoten toe aan de wokpan.
  14. Snij de omelet in 2 stukken en rol deze op
  15. Maak op de borden een bedje van het gerecht uit de wokpan en leg de omeletrol erbovenop
  16. Garneer het gerecht met de sesamzaadjes

Eet smakelijk!