Thaise noedels met omeletrol

Ingrediënten voor 2 personen
- 1 bak courgette spaghetti à 400 gram
- 150 gram plakjes wortel
- 1 ui
- 1 rode peper
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel sesamolie
- 1 theelepel sesamzaadjes
- 100 gram gesneden kastanjechampignons
- 60 gram ongezouten cashewnoten
- 3 eieren
- zout
- peper
- zonnebloemolie
Bereiding
- Snijd de ui in kleine stukjes.
- Bak de ui in een wokpan met de sesamolie.
- Verwijder de zaadjes uit de rode peper en hak deze fijn.
- Bak de rode peper mee met de ui en laat een paar minuten bakken.
- Hak de wortel in plakjes en voeg toe aan de pan.
- Voeg de gembersiroop, oestersaus en sojasaus toe aan de pan.
- Voeg de champignons ook toe aan de pan en laat het gerecht een paar minuten bakken.
- Klop de 3 eieren in een schaal en voeg een beetje zout en peper toe.
- Gebruik een flinke koekenpan en verhit een beetje zonnebloemolie.
- Schenk de geklopte eieren in de koekenpan en bak een omelet.
- Als de omelet aan één kan gestold is, draai de omelet dan om en bak deze kant ook lichtbruin.
- Voeg de courgette spaghetti toe aan de wokpan en laat deze 3 minuten meebakken.
- Voeg als laatst de cashewnoten toe aan de wokpan.
- Snij de omelet in 2 stukken en rol deze op
- Maak op de borden een bedje van het gerecht uit de wokpan en leg de omeletrol erbovenop
- Garneer het gerecht met de sesamzaadjes
Eet smakelijk!