Courgette spaghetti met falafelballetjes

Ingrediënten voor 2 personen
- 1 bakje falafel balletjes
- 1 bakje courgette spaghetti à 400 gram
- 1 blik tomatenblokjes à 400ml
- 1 blikje tomatenpuree
- basilicum
- geroosterde pijnboompitten
- 125 gram kastanjechampignons
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- een scheutje olijfolie
- zout
- peper
Bereiding
- Haak de ui en knoflook fijn.
- Fruit de ui en knoflook aan in de een pan met een scheutje olijfolie.
- Voeg de tomatenpuree toe aan de pan en bak 3 minuten mee.
- Voeg de tomatenblokjes toe samen met peper, zout en de basilicum. Zorg dat de saus zachtjes pruttelt.
- Gebruik nog een scheutje olijfolie in een andere pan en bak hierin de kastanjechampignons en de falafel balletjes aan.
- Voeg de kastanjechampignons en balletjes toe aan de tomatensaus.
- Bak de courgettespaghetti in de tweede pan aan tot deze iets begint te slinken.
- Serveer het gerecht met een laag courgettespaghetti met daarboven op de saus met balletjes.
- Garneer met basilicum en geroosterde pijnboompitten.
Eet smakelijk!